Cannondale Scalpel

La nova Scalpel us brindarà experiències inoblidables. Amb la suspensió i geometria més avançades, mai abans vistes en una XC lleugera de competició, i unes especificacions de competició, la nova Scalpel és capaç de proporcionar-te més velocitat a cada tram del camí. Accelera on altres no poden, tracciona on altres patinen, pren la davantera on altres frenen. La Scalpel lidera la nova era de les bicicletes de XC. Prepara’t per buscar els límits de la muntanya.

Tots els models:

Legítimament més ràpida. Fonamentalment més lleugera. Beneficis a l’instant – la nova mountain bike doble suspensió Scalpel és la millor manera d’afinar el teu rendiment. Amb una geometria progressiva i el nou punt de flexió FlexPivot, obtindràs una tracció incomparable, una increïble eficiència de pedaleig i un control sense igual a cada secció del circuit. Insultantment ràpida, increïblement divertida.

Ultralleugera, i a qui l’importa?

Amb un pes de 1.910 grams, complet amb amortidor i cargols, el quadre de la nova Scalpel és una de les dobles XC més lleugeres del món. I aquesta no és la seva qualitat més interessant.

Es tracta de la suspensió.

La nova Scalpel posseeix el millor i més avançat sistema de suspensió mai creat per a una mountain bike de XC. El disseny patentat FlexPivot proporciona més tracció i velocitat, amb un pes ridícul.

FlexPivot

Increïblement durador, increïblement flexible. Les làmines patentades de fibra de carboni creen lefecte duna articulació Horst Link, amb menys pes i més rigidesa que els rodaments de boles. Sense esmentar que és completament lliure de manteniment.

Geometria

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *