Giant TCR

La TCR original va fer el seu debut fa 28 anys. Creada per els corredores profesionals de l’equip espanyol ONCE, va suposar un canvi immediat, marcant el final d’una era de bicicletes de carretera i el començament d’una altra. Ara, més d’un quart de segle després, la 10ª generació de la TCR representa anys de continus avenços en la innovació de les bicicletes de carretera.
Tot el que Giant ha après treballant amb els millors atletas professionals, enginyers i dissenyadors de producte s’ha convertit en la bicicleta de carretera més polivalent del mercat.

Tots els models:

Això ens porta a la 10ª generació de la TCR. Fruit d’una tradició que va començar fa 27 anys, és el resultat d’un treball d’equip en el que han participat els desenvolupadors de productes Giant, el nostre equip intern d’aerodinàmica i els atletas i tècnics de l’equip Jayco-AlUla. El model insignia de la nova gama, la TCR Advanced SL, és la TCR més lleugera i eficient de la història. TCR, era d’esperar. Però tota la gamma presenta també noves característiques innovadores que són possibles en gran mesura gràcies a les noves tècniques de construcció.

Les noves característiques i tecnologies tenen que veure amb l’escalfament de vats, però també amb treure el màxim partit a la seva experiència de conducció a la carretera. La rigidesa i el pes són importants, però no a expenses de la qualitat o el control de la conducció. El cablejat intern i un cockpit més integrat milloren l’aerodinàmica i ofereixen un perfil més lleuger, però no a costa d’un manteniment i un ajust excessivament complicat.

Sistemes d’optimització

El quadre, les rues, el cockpit i altres peces clau s’han dissenyat, desenvolupat i provat conjuntament per funcionar com un sistema. L’actualització més impactant respecte a la generació anterior es troba a la part delantera de la bicicleta, on el tub diagonal, el tub de direcció i els components del cockpit s’han redissenyat a fons per millorar l’aerodinàmica i oferir una estètica més neta sense. comprometer la facilitat d’ajust i manteniment.

Eficiència guanyadora

Amb una major relació rigidesa-pes que la generació anterior, junt amb una nova forma del tub aerodinàmic i un pes total més lleuger, aquesta bicicleta de competició sense concessions ofereix una acceleració explosiva i una rigidesa de pedaleig inquebrantable. El resultat és un rendiment guanyador en els moments que compten.

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *