Cannondale Habit – Habit LT

La Habit LT s’ha construit pensant en el costat més salvatge del camí. Amb un recorregut posterior de 140 mm i un recorregut davanter de 150 mm, una geometria lleugerament més relaxada que l’Habit i pneumàtics i components preparats per un tracte més dur, sempre està a punt per baixar.

La Habit és una bicicleta de muntanya trail preparada per a pujades intenses, forts planeigs i descensos tècnics. Polivalent i divertida!

Tots els models

Dissenyada per tu

La geometria de les Habit és específica per a cada talla. En el nostre concepte Proportional Response, tot, des del disseny de la suspensió del darrere fins a la geometria, fins i tot la longitud de les beines, està completament personalitzat per a cada talla de quadre, per rendir al màxim independentment de la mida del biker. Muntatge calculat, just el que necessites.

Gran Control

Amb el seu angle de direcció de 64.7º i relaxat tub de selló a 77º en l’Habit LT et col·loca en una posició òptima per volar als descensos amb total control de la bici.

T’encantarà

Sense complicacions: pedaler roscat, patilla de canvi universal, suport d’amortidor estàndard, guiat intern de cables, i un estàndard de línia de cadena actualitzat a 55mm per a amplitud de pas de roda. Tot pensat per facilitar-te la vida al màxim.

Geometria Habit LT

Geometria Habit

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *