CANNONDALE Scalpel SE

Tots els models:

Millor suspensió: més tracció

Suspensió i tracció, a un nivell superior. El sistema patentat FlexPivot de la Scalpel SE proporciona una major tracció a la roda del darrere, més control i més velocitat, amb 120 suaus mil·límetres de recorregut que sembla que fossin més. És perfecte per passar el dia sumant senders gas a fons.

Capacitat en senders tècnics

La geometria progressiva de la Scalpel XC es veu potenciada amb un angle de direcció més relaxat i estable de 67º, combinat amb una potència curta, pneumàtics de més volum i una tija telescòpica de més recorregut. Si t’agrada fer senders a un ritme molt alt, amb precisió i control, aleshores aquesta bici és per a tu.

Lleugera. Rígida. Ràpida.

No et conformis només amb dues qualitats. Queda’t amb les tres. Ho té tot. Amb el seu quadre de fibra de carboni i la nova suspensió FlexPivot tipus 4-bar, la Scalpel és una de les mountain bikes més lleugeres i rígides del moment. Concebuda amb lleugeresa per ser molt ràpida = dissenyada per ser explosiva.

Geometria:

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *