CANNONDALE Synapse

LA CARRETERA REINVENTADA

Tots els models:

La Synapse podria ser la bicicleta de carretera perfecta. Absorbent i còmoda. Lleugera i ràpida. Polivalent i fàcil de portar a tot tipus de carreteres. Amb l’equilibri perfecte entre la velocitat de les nostres pura sang de carreres, i la capacitat aventurera de les nostres bicicletes de gravel. La representació del que més ens agrada del ciclisme més pur.

Roda amb més velocitat, comoditat i seguretat. On sigui que et porti la carretera, pedala amb Synapse, la nostra bici més versàtil, còmoda, i disposada a tot.

SmartSense

A cada sortida, SmartSense vetlla per tu. Només has d’inserir la bateria i sortir a muntar, amb la tranquil·litat de saber que el sistema intel·ligent de llums i radar del darrere et fan més visible i més conscient del que t’envolta. SmartSense és una tecnologia avançada, però fàcil d’utilitzar.

Més visibilitat, més control del que ens envolta i més confiança incorporada. Amb els llums i el radar del darrere intel·ligents del sistema SmartSense, el ciclisme de carretera mai abans havia estat tan plaent i segur.

Ràpid o tranquil, en grupeta o sol, per asfalt o fora. Les teves carreteres. Els teus recorreguts. A la teva manera. És ciclisme de carretera en estat pur.

Amb una combinació ideal entre comoditat i velocitat, la Synapse està a punt per accelerar a foc o perquè et relaxis còmodament en llargues jornades.

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *