Giant Reign E+

Cada trail, cada repetjó impossible, cada descens vertiginós. Testada i desenvolupada pels pros de Giant Enduro E-bike, aquesta renovada màquina de trail et proporciona la potència per gaudir una vegada i una altra de les teves parts favorites del recorregut

Tots els models

La Reign E+ es va desenvolupar conjuntament amb el Giant Factory Off-Road Team. Josh Carlson, guanyador de múltiples campionats nacionals d’E-MTB, va jugar un paper clau en el procés i va ajudar l’equip de desenvolupament a identificar les àrees crítiques a millorar respecte a la generació anterior de Reign E+.

Dissenyada per a un rendiment totalment off-road, la nova sèrie Reign E+ combina les darreres tecnologies d’assistència al pedaleig amb un disseny testat en competició. El resultat és una E-bike de suspensió total que pot millorar l’experiència de conducció en terrenys agressius d’enduro. Des de competidors d’E-bike fins a entusiastes de la bicicleta que busquen fer front a recorreguts més llargs i millorar les seves capacitats en trails més exigents, la nova Reign E+ és l’E-bike més avançada produïda per Giant.

L’ equip d’enginyers i mecànics de Giant van treballar conjuntament amb Yamaha per desenvolupar un nou motor SyncDrive Pro que proporciona un par de sortida augmentat fins a 85Nm. El motor és també més compacte i lleuger (2.7kg), cosa que ha permès tenir més marge per a una major comoditat amb el terra.

RIDECONTROL GO

La nova unitat RideControl Go, integrada al tub superior, compta amb un botó d’encesa/apagada i llums LED de colors per indicar el nivell d’assistència i el nivell de bateria. Aquesta configuració neta elimina la necessitat de cablejat extern o unitats addicionals muntades al manillar

RIDECONTROL ERGO 3

El Reign E+ també ve amb el RideControl Ergo 3, que està integrat al puny del manillar. Aquest comandament de tres botons permet una configuració de manillar neta i es pot configurar segons les preferències personals mitjançant l’aplicació RideControl. Es pot muntar al costat esquerre o dret del manillar. També hi ha l’opció d’afegir una segona unitat RideControl Ergo 3 al costat oposat per a més controls.

ENERGYPAK SMART

La nova sèrie Reign E+ posseeix el nou sistema de bateria EnergyPak Smart per a aventures de llarg abast. Aquesta és la nostra tecnologia de bateria premium, perfectament integrada al tub diagonal del quadre. Pot carregar fins a un 80% en poc més de tres hores.

TAMAÑO DE RUEDA MIXTO

La Reign E+ compta amb una mida de roda mixta que inclou una roda davantera de més diàmetre de 29 polzades. La roda davantera més gran millora l’equilibri, el control i les capacitats de rodament als terrenys més accidentats. A la part del darrere, un motor més compacte i una roda més petita de 27,5 polzades van ajudar els nostres enginyers a ajustar la part del darrere en 19 mm. Això fa que sentis la nova Reign E+ més àgil per les pistes.

SISTEMA MAESTRO

El quadre robust d’alumini ALUXX SL està construït al voltant d’un sistema de suspensió del darrere Maestro que proporciona 160mm de recorregut del darrere suau i actiu per a una major tracció i control en les pujades i els descensos. La trajectòria gairebé vertical que dibuixa la roda amb el sistema Maestro i la corba de ressort lineal permeten que la suspensió del darrere romangui increïblement sensible tant als impactes petits com als més grans sense esgotar la seva capacitat sota impactes ràpids i successius o sense fer topall sota grans impactes.

FLIP CHIP

Un flip xip col·locat a la unió de la suspensió del darrere Maestro permet als riders ajustar ràpidament la geometria del quadre segons el terreny pel qual pedalin. La posició alta es recomana per a terrenys més lents i tècnics. Ofereix un angle de direcció més pronunciat per a un maneig més immediat i un angle de seient més pronunciat per col·locar el rider en una posició d’ascessió més agressiva. La posició baixa és ideal per a terrenys més ràpids i oberts. S’ajusta per a un angle de direcció més relaxat i col·loca la roda davantera una mica més allunyada del rider per a més confiança en terrenys costeruts. A més, la posició baixa col·loca el centre de gravetat més avall, permetent que sentis l’E-bike més estable a altes velocitats.

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *