Cannondale Jekyll

L’enduro de llarg recorregut més ràpid i potent que hem tingut mai. Amb un disseny de quadre exclusiu i un sistema de suspensió únic a la seva categoria, s’ha desenvolupat amb un únic propòsit: ajudar els bikers més exigents a dominar els terrenys més salvatges.

Tots els models:

Descensos Grandiosos

És una bona escaladora, però la Jekyll ha nascut per baixar. Cada racó de la seva anatomia ha estat dissenyat per treballar a gran velocitat. Tot ha estat pensat per rendir al màxim i que puguis esprémer fins a l’última gota del nèctar de les felicitats en aquests descensos costeruts, trencats i recargolats que tant estimes.

La millor suspensió de tots els temps

El basculant tipus 4-bar es combina amb un pivot alt, una politja de reenviament i unes cinemàtiques adaptades a cada talla de quadre, per obtenir un rendiment real. Potser no ho creguis, però traça el terreny, flota sobre les roques i pedala com cap altra. Sempre llesta per baixar.

La cavitat, clau de la gravetat

L’amortidor s’integra a la cavitat del tub diagonal, afavorint un centre de gravetat el més baix possible. Estabilitat demoníaca, canvis de direcció instantanis i una aparença única

Dissenyada per tu

Bé, potser no per a tu concretament. Però sí per a algú com tu. En el nostre concepte Proportional Response, tot, des del disseny de la suspensió del darrere fins a la geometria, fins i tot la longitud de les beines, està completament personalitzat per a cada talla de quadre, per rendir al màxim independentment de la mida del biker.

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *