Cannondale Adventure NEO

Escapa de la densitat del trànsit i oblida’t dels embussos amb una e-bike dissenyada per superar-los. Super còmoda, fàcil a l’hora de pujar o baixar, fàcil d’usar i conduir, i amb una potent assistència elèctrica. Aquesta és la nostra nova elecció per als desplaçaments del dia a dia, a la ciutat i més enllà.

Tots els models

L’Adventure Neo facilita tota mena de desplaçaments. Amb un disseny focalitzat en la comoditat, amb una posició de conducció alçada i un potent sistema d’assistència Bosch demana un baix esforç físic alhora que augmenta la dosi de diversió.

Fins a 160 km d’autonomia amb una sola càrrega

Travessa com el vent la ciutat, supera qualsevol rampa, portis la càrrega que portis. Tens potència per a tot, amb assistència constant fins a 25 km/h. L’Adventure Neo és una e-bike intuïtiva, fàcil d’usar, i preparada per portar-te d’una banda a l’altra de la ciutat, amb tots els trajectes intermedis que vulguis.

Deixa que les retencions d’hora punta passin a la història

Geometria

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *