Cannondale Trail

La Trail ha estat concebuda per a la muntanya, però també es defensa bé fora. Ja sigui la teva primera vegada als senders o una més dels teus centenars d’escapades amb bici, et sentiràs còmode des del primer moment. Els nous quadres d’alumini de la Trail estan soldats a mà i amb una elecció de components que en fan l’opció perfecta.

Tots els models

Conducció segura

Una Mountain bike de la nova escola amb una geometria moderna, maneig intuïtiu i segur que us ajuda a gaudir de l’experiència del MTB sense renunciar a res. Aquest és laspecte que té la diversió.

Perfectament encuadrada

Hem utilitzat tot el nostre coneixement en la fabricació de quadres capaços de guanyar premis de disseny per crear el quadre que necessites. Combinem l´atenció als petits detalls, amb un pes contingut i una agilitat de maneig que la converteixen en una bici molt reactiva, rígida i sobretot divertida.

Equipada per a tot

El quadre Trail SL està concebut per potenciar la velocitat, eficiència i agilitat. Amb uns lleugers pneumàtics Schwalbe XC de 2.25, potència plana, forquilla de 100mm destaca per la seva actitud més competitiva.

Geometria

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *