Cannondale Topstone NEO SL

Una bicicleta elèctrica dissenyada per a carreteres secundàries i camins de grava, a punt per a llargues aventures o recorreguts de diari amb l’assistència del motor eBikemotion de Mahle per a una experiència de conducció pura.

Tots els models

Assistència invisible

El quasi invisible sistema d’assistència Mahle ebikemotion X35+ és lleuger, potent i et transmet una experiència de conducció pura: Diversió amplificada

Llesta per l’aventura

Una bicicleta de Gravel lleugera, sense luxes i molt funcional gràcies als seus múltiples suports per a ampolles, portaequipatges i emmagatzematge. A més, et proporciona una conducció suau i una capacitat inigualable per fer front a llargs recorreguts.

Bon control

Ofereix una posició de conducció perfectament equilibrada: prou alçada per resultar còmoda a llargues rutes i amb control en terrenys tècnics, però prou baixa i avançada per pedalar amb eficiència i velocitat.

Pas per a pneumàtics grans

Dissenyada amb un gran pas de roda que admet pneumàtics de fins a 42mm d’amplada, és capaç de proporcionar adherència i comoditat en terrenys lluny de l’asfalt.

Geometria

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *