Cannondale SystemSix

No només el més ràpid al túnel de vent o no només el més ràpid per a uns quants pilots selectes en uns quants escenaris selectes, sinó el més ràpid per a qualsevol persona interessada a anar més ràpid a tot arreu on voldríeu anar més ràpid.

Tots els models

Puja més ràpid

És més ràpid que les bicicletes d’escalada lleugeres en qualsevol pujada fins a un desnivell del 6% o més, depenent de la potència del ciclista per al pes. Per posar-ho en perspectiva, les ascensions més venerades d’HC al Tour només tenen una mitjana del 7-8%.

Més ràpid a tot arreu

De totes les forces que has de superar per augmentar la velocitat, l’arrossegament aerodinàmic té més efecte en la majoria de situacions que totes les altres forces resistives combinades. Reduir l’arrossegament es tradueix en més velocitat, amb menys esforç, a tots els llocs que esperes, i molts llocs on no ho faries.

Baixa més ràpid

Baixant una pendent del 5%, un ciclista amb una bicicleta lleugera tradicional hauria de pedalar a més de 300 watts només per mantenir el ritme que un ciclista en una SystemSix pedalaria en un esforç de recuperació.

Més ràpida en els sprints

En un sprint de 200 m amb corredors fent un esforç de 1.000 watts, el corredor de la SystemSix tindria quatre longituds de bicicleta per davant a la línia.

Més ràpida en plà

A 48 km/h (30 mph), la SystemSix us estalvia més de 50 watts: un estalvi enorme tenint en compte que la potència llindar funcional d’un corredor de Cat 1 mitjà és d’uns 350 watts. I fins i tot quan es redacta, encara obteniu fins al 60% d’aquest benefici.

Cada dia més ràpid: fins i tot a un ritme suau de sortida en grup, la SystemSix requereix aproximadament un 10% menys d’energia per mantenir la velocitat, deixant-vos amb més al dipòsit quan és el moment de llençar.

Un sistema de sis punts dissenyat de manera holística: marc, forquilla, tija de seient, barra, potència, rodes. — Dissenyat per treballar junts per derrotar el monstre de l’arrossegament aerodinàmic.

Quadre i forquilla

Per minimitzar l’arrossegament, el quadre i la forquilla presenten formes de perfil aerodinàmic molt truncats, dissenyades per mantenir la connexió del flux d’aire en angles importants. La diferent asimetria proporciona una resposta instantània a les càrregues de pedaleig i frenada.

Rodes 64 KØNT

Concebut com el primer component del projecte SystemSix, el HollowGram 64 KNØT és un dels jocs de rodes més ràpids del planeta. El seu disseny únic combina els avantatges de velocitat d’un perfil d’arrossegament ultra baix amb els avantatges de maneig real dels pneumàtics de major volum.

HollowGram KNØT SystemBar

Aquesta màgia de velocitat proporciona la baixa resistència i l’aspecte elegant d’un combo d’una sola peça amb la comoditat i l’ajust personalitzable d’un sistema de dues peces. La barra de carboni té un ajust complet de 8° de pas i es presenta en diverses amplades per marcar la vostra posició. La forma arrodonida del perfil aerodinàmic manté un flux d’aire constant a tot el rang de to per a una baixa resistència en qualsevol posició i és molt més còmode a les mans que les barres amb vores posteriors afilades.

Tija KNØT

Una part del sistema sovint es passa per alt, però vital. La forma de perfil aerodinàmic truncat de la tija del seient HollowGram KNØT està dissenyada específicament per reduir l’arrossegament en el flux d’aire d’alta velocitat que s’accelera entre les cames del pilot.

Menys arrossegament, més velocitat.

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *