Cannondale SuperSix EVO

La nova SuperSix EVO és una bella evolució de la nostra clàssica màquina de carreres. Hem mantingut un pes lleuger i un maneig telepàtic de la premiada versió anterior, i hem amplificar tota la resta. Més suau, més capaç i molt, molt més ràpid: està dissenyada per volar.

Tots els models:

30 watts Aquesta és la potència que estalvia la nova SuperSix EVO respecte a l’anterior versió (rodant a 48,3 km/h) gràcies als tubs perfilats que redueixen la resistència al vent i el sistema de disseny integrat.

Sent la lleugeresa

El quadre de carretera per a fre de disc més lleuger que mai abans havíem construït. La nova SuperSix EVO està preparada per llençar i deixar el grup quan comença el port.

Reactiva i segura

Geometria de competició i rigidesa es combinen per assolir una reactivitat explosiva. El seu sistema microsuspensió i pneumàtics més amples atorguen a la Supersix Evo una sorprenent suavitat. Tot això, unit a la seva agilitat, et proporcionarà sensació de conducció inigualables.

Hollowgram SAVE system bar

El perfil de la barra fina absorbeix els cops i redueix l’arrossegament per a una millor comoditat i velocitat. El disseny de dues peces permet l’intercanviabilitat i l’ajust de 8° per ajustar perfectament la posició del pilot. Disponible en models clau.

Rodes HollowGram 45 KNØT

Una evolució del nostre perfil de llanda ample, ultra ràpid i de poca resistència amb una profunditat lleugera i versàtil de 45 mm. Manté una alta eficiència aerodinàmica fins i tot amb pneumàtics grans. Busqueu rodes de 45 KNØT en models seleccionats.

Lightweight, low-drag design

Geometria

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *