Campionat de Catalunya 2017

Tags:

Gran cap de setmana per l’equip de descens del club que ha finalitzat la temporada de competició a Vallnord (Andorra) amb grans resultats, enhorabona campions!

El 14 i 15 d’octubre, el bikepark de Vallnord acollia l’última prova de descens de la copa catalana de la temporada i, també, el campionat de Catalunya de la mateixa modalitat en un circuit molt tècnic i exigent.

El Nurka Galí, de la categoria infantil, va tenir un dia de competició complicat. Al matí, es va llevar amb febre i se sentia molt dèbil i no va poder fer els entrenaments de primera hora perquè no tenia forces. La baixada classificatòria la va fer tranquil, com va poder, i es va classificar tercer. A la baixada final, va voler fer un bon temps, però va caure. Tot i així, va aconseguir guanyar el campionat de Catalunya i la copa catalana de DH 2017.

El Lluís Rius, de la categoria màster 30, va caure a la baixada classificatòria i es va classificar cinquè, però va fer una carrera excel·lent a la baixada final millorant el seu temps en 13” i va quedar tercer de la copa catalana de Vallnord i segon de Catalunya a només 10”’ del primer classificat.

I el Sami Galí va quedar segon a la baixada classificatòria, però a la baixada final va millorar el seu temps en 13” i va quedar primer de la copa catalana a Vallnord i de tot el campionat en la categoria màster 50.

Un cap de setmana ple d’emocions, d’experiències i molts pòdiums! Aquí donem per acabada la temporada de descens 2017 i fins l’any que ve!

Noticia de la federació: https://www.ciclisme.cat/noticies/btt-descens/vallnord-corona-els-guanyadors-de-la-copa-catalana-de-descens

Gallery

Deixa el teu comentari / Deja tu comentario

Comentaris / Comentarios