• NOU CIRCUIT PER L'ESCOLETA!

  07-Enero-2014

  Durant aquestes festes de Nadal hem estat treballant en el que serà el nou circuit per l’escola de BTT EoBikes – Vilajuïga

  read more +

  Gallery

 • QUERMANÇÓBIKE 2013

  15-Noviembre-2013

  El diumenge 24 de novembre a les 9:30 tindrà lloc a Vilajuïga la Quermançóbike, una pedalada que voltarà entre les localitats de Vilajuïga, Pau i per la serra de Rodes.

  read more +

  Gallery

 • OSONA LIMITS 2013

  25-Septiembre-2013

  Jordi Pereira, corredor del club ciclista Vilajuïga – EoBikes va acabar 7e en la Osona Limits 2013 celebrada el 7 i 8 de setembre, una fantàstica posició si a més tenim en compte la duresa de la prova amb 220km i més de 6500m de desnivell positiu. Una prova que demana una bona preparació per la seva exigència tant física com mental.

  read more +

  Gallery

 • OPEN TÀCTIC VILAJUÏGA

  27-Junio-2013

  El diumenge 9 de juny l’open Tàctic BTT feia parada a casa. Uns 200 corredors varen apropar-se a Vilajuïga per disputar la que va ser la tercera proba de l’open.

  read more +

 • TRAMUNKIDS

  27-Mayo-2013

  El diumenge passat alguns dels nens i nenes de l’escola de btt Eo-Bikes Vilajuïga van anar fins a Salt per participar a una prova amb un format ben diferent de l’habitual.

  read more +

  Gallery

 • TROBADA ESCOLA ESPORTIVA FUTUR ESPORT

  27-Mayo-2013

  La pròxima trobada d’escoles de ciclisme l’organitza el Club Futur Esport. La informació d’aquesta trobada la teniu detallada a continuació:

  read more +

 • TROBADES D'ESCOLES DE CICLISME

  17-Mayo-2013

  Us informem que s’han organitzat unes trobades entre les 3 escoles de ciclisme que estan dirigides pels mateixos tècnics.

  read more +

 • 4 HORES BTT RESIST-TER

  18-Abril-2013

  El passat dissabte 13 d’Abril es va disputar la 3a edició de les 4h BTT LéKué Resist-Ter, a Torroella de Montgrí

  read more +

  Gallery

 • OPEN TÀCTIC SANT JOAN LES FONTS

  11-Abril-2013

  Carrera passada per aigua a Sant Joan les Fonts en la que va ser la primera prova de l’open Tàctic. Els corredors veren estrenar les noves equipacions i es varen haver d’esforçar molt per fer una gran carrera. Felicitats a l’Unai i la Kyra que varen fer una bona carrera en Pre-benjamins, igual que l’Iu i l’Iker en Benjamins i en Nurka en principiants.

  read more +

  Gallery

 • OPEN INFANTIL A BANYOLES

  19-Marzo-2013

  El dissabte 9 de març, els nens i nenes de l’escola de btt EoBikes-Vilajuïga es varen desplaçar fins la localitat de Banyoles on es disputava el primer Open infantil de BTT.

  read more +

  Gallery