• GIANT i MONDRAKER a Leogang

  16-Junio-2011

  Vídeos dels equips Giant i Mondraker a la tercera proba de la copa del món de descens a Leogang. Sorprenent la 6a posició de Danny Hart demostrant estar en plena forma i que la segona posició que va aconseguir a Fort William no va ser una casualitat.

  read more +

 • Enduro Zenith Series - Maçanet de Cabrenys

  03-Junio-2011

  Un cap de setmana molt especial el que varem viure a Maçanet de Cabrenys amb la celebració del Enduro Zenith Series patrocinat per Mondraker i organitzat pel club BTT els Senglanassos.

  read more +

  Gallery

 • Calendari UCI i FMB 2011

  30-Marzo-2011

  Apuntat aquestes dates a l’agenda, comença la temporada de competicions al més alt nivell!

  read more +

 • Resum Guak Copa Catalana DH internacional Vilajuïga

  24-Marzo-2011

  Gran cap de setmana a Pau, els dies 19 i 20 de març, organitzàvem amb el C.C.Vilajuïga per quarta vegada consecutiva, la primera prova de DH de la copa catalana. Aquest any comptàvem amb el suport d’Ocisport i hem intentat crear un esdeveniment a l’alçada d’una copa catalana que cada any va agafant més nivell.

  read more +

  Gallery

 • Copa Catalana de DH a Pau

  08-Marzo-2011

  Torna la copa Catalana de descens. Els dies 19 i 20 de març la localitat empordanesa de Pau viurà un any més un fantàstic cap de setmana per tots els amants de la bicicleta

  read more +

  Gallery

 • 2 Alps 2011

  26-Septiembre-2010

  Tags: 2Alps, escapada, freeride

  Després de 2 anys i de que molts ens donessin per perduts, hem tornat a agafar les nostres bicis de descens, cascat 6 hores de furgo i hem tornat a un dels nostres bike parks predilectes per comprovar si en aquests anys la

  read more +

  Gallery

  • 2 Alps 2011