• ENDURO RIUDARENES 2014

  13-Mayo-2014

  L’enduro de Riudarenes del 2013 ens va sorprendre a molts, mostrant-nos una zona ideal per aquesta pràctica. En la seva primera edició, el club REM-Riudarenes va muntar una carrera espectacular, per tot això, aquest any hi havia moltes ganes de tornar-hi, mostra d’això va ser que les inscripcions varen volar en un sol dia.

  read more +

  Gallery

 • ENDURO LES GAVARRES 2014

  26-Marzo-2014

  La Copa Catalana d’enduro s’estrenava el passat cap de setmana a les Gavarres, una zona ideal per BTT i que acollia la seva 4ª edició.

  read more +

  Gallery

 • RED BULL RAMPAGE 2013

  17-Octubre-2013

  Com ens agrada aquesta competició! Sens dubte la més radical en MTB. Quan sembla que ja hem vist tot el que pot donar el freeride, arriben aquesta tropa d’animals i rebenten els límits que ells mateixos havien establert.

  read more +

  Gallery

 • INICI SEGONA TEMPORADA DE L'ESCOLA BTT

  25-Septiembre-2013

  Ens fa molta il·lusió dir-vos que el passat dimecres va començar la segona temporada de l’escola de BTT de Vilajuïga amb 16 ciclistes d’entre 4 i 10 anys! Es van fer grups per nivells i tots els nens i nenes van pedalar molt motivats després de les vacances d’estiu. Si encara no heu vingut a provar-ho, esteu convidats a venir qualsevol dimecres o divendres a les 5:30 a Vilajuïga. Us hi esperem!

  read more +

  Gallery

 • ENDURO WORLD SERIES 1 - PUNTA ALA

  23-Mayo-2013

  L’Enduro de Punta Ala (Itàlia) suposarà un abans i un després en les carreres d’enduro, ja que, tot i no ser la primera edició, si ha estat la primera inclosa a les Enduro World Series.

  read more +

 • CAMPIONAT DE CATALUNYA D'ENDURO

  16-Mayo-2013

  Magnífic Campionat de Catalunya celebrat el 12 de maig a Riuderenes!

  En un circuit de 26km i 1000m de desnivell, quatre eren les especials que ens tenien preparades els membres del REM de Riudarenes als 250 corredors que ens varem inscriure.

  read more +

  Gallery

 • LA ANTHEM X 29er FINALISTA DE LA MILLOR BICI TRAIL 2013

  15-Abril-2013

  La GIANT Anthem X 29er ha estat seleccionada per la revista britànica What Mountain Bike del Regne Unit com una de les finalistes per l’elecció de la Bici Trail del 2013.

  read more +

 • Cedric Gracia prepara la copa del món d'Enduro a Maçanet de Cabrenys

  05-Abril-2013

  L’equip Internacional CG Brigrade prepara la Copa del món a Maçanet de Cabrenys Els corredors Cedric Gracia i Bryan Regnier de l’equip CG Brigade han finalitzat el stage de preparació de la Copa del món de enduro amb BTT a Maçanet de Cabrenys.

  read more +

  Gallery

 • 3er ENDURO LES GAVARRES 2013

  27-Marzo-2013

  Aquest any havíem de matinar bastant, ja que ens varen col•locar dels primers. Mig dormits, amb fred i amb les cames cansades pel reconeixement del dissabte, varem enfilar cap a la primera especial.

  read more +

  Gallery