Cannondale Moterra SL

A cada corba. A cada pujada. A cada descens. A cada centímetre del corriol. A tot arreu. Quan portes la màxima potència, la gran autonomia i la increïble agilitat de la Moterra SL, el flow es fa present en tot moment.

Tots els models:

La e-bike full-power més lleugera de la nostra història

Anomena’l el “sant grial” de les e-mtb: el millor dels dos mons. Amb la potència i l’autonomia d’una full-power elèctrica i l’agilitat d’una elèctrica lleugera. En altres paraules, és exactament el que els usuaris d’e-mtb estaven esperant. Aquesta podria ser la bicicleta de muntanya més divertida que mai no haguem fabricat.

Què significa SL per a nosaltres?

Sunset Laps. Seriously Lively. So Limitless. SL és el nou sinònim per a un flow ininterromput a alta velocitat. La Moterra SL combina la màgia de la manejabilitat amb la sensació d’una empenta i una autonomia il·limitats. Simplement és capaç de canviar la manera com afrontes els senders. Cada pujada, cada baixada, cada corba, cada salt…. tot es transforma en una gran pujada de felicitat i bones vibracions. Such Love.

Suspensió activa

Al cor del nostre sistema de suspensió es troben els nostres resistents tirants FlexPivot, la funció dels quals va molt més enllà que la d’estalviar pes. En actuar com una articulació tipus Horst Link, creen un veritable sistema 4-bar el que permet als nostres enginyers ajustar al mil·límetre els diferents paràmetres de la cinemàtica de suspensió. El resultat? Una capacitat increïble per llegir el terreny, una frenada independent i una resposta molt capaç que t’incita a apretar més.

Geometria:

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *