Cannondale SuperSix EVO

La 4a generació de SuperSix EVO és completament nova, però manté la capacitat de superar la competència, amb una combinació inaudita de les qualitats més buscades en una bicicleta de carreres. En altres paraules: la llegenda continua.

Tots els models:

30 watts Aquesta és la potència que estalvia la nova SuperSix EVO respecte a l’anterior versió (rodant a 48,3 km/h) gràcies als tubs perfilats que redueixen la resistència al vent i el sistema de disseny integrat.

La bicicleta de competició definitiva

Una escaladora als esprints. Una aero a les muntanyes. Amb un pes de tan sols 770g (talla 56, amb cargols i pintura) el quadre de la SuperSix EVO és sorprenentment lleuger en comparació als seus competidors. És la darrera evolució d’una bicicleta de carreres moderna, amb un coeficient aerodinàmic que s’aproxima als valors de les aero més ràpides del món.

Creada per a la velocitat

Simplement, mira-la. Cada racó de la SuperSix EVO crida velocitat. Des del elegant cockpit SystemBar dissenyat per MOMO, als perfils integrats del quadre o els bidons i portabidons personalitzats que esquiven el vent. Cada element ha estat dissenyat per tallar l’aire..

Què passa quan dissenyes una bicicleta completa, i no només el kit de quadre? Sorgeix un disseny elegant amb una aerodinàmica integrada. El quadre, la forquilla, el manillar, les rodes i la tija del selló estan dissenyats com una unitat, com un sistema integrat, aconseguint una eficiència aerodinàmica que supera els dissenys individualitzats. És un nivell de disseny superior per a un nivell de rendiment superior. Detalls que notaràs. Velocitat que sentiràs.

Rodes HollowGram R-SL 50

UNES DE LES RODES POLIVALENTS I MÉS RÀPIDES DEL MERCAT. DESENVOLUPADES AL COSTAT DE LA SUPERSIX EVO I MODELADES SEGONS LA NOSTRA FILOSOFIA DE DISSENY AERODINÀMIC DRAFT, LES HOLLOWGRAM R-SL 50 ES CARACTERITZEN PEL SEU PERFIL DE 50 MM, RÀDIS PLANS I NÚCLI DT-SWISS 240 EXP, LA RODA PERFECTA PER LA MISSÓ DE L’EVO: LA MÀXIMA VELOCITAT EN TOT TIPUS DE CARRETERES.

Pilotatge natural

La manera com la SuperSix EVO uneix estabilitat i agilitat és sorprenent. Una geometria de competició i una enginyeria que ha perfeccionat la resposta del conjunt, proporcionen a la bici agilitat i aplom, per rodar al màxim durant tota la cursa.

Geometria

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *