CANNONDALE Scalpel HT

La Scalpel HT és una rígida XC amb un extra de prestacions. Té tot això que t’encanta d’una rígida -acceleracions explosives i se sent lleugera com el vent a les pujades- però amb un plus més.

Tots els models:

Més adherència en situacions límit. Més absorció al terreny irregular. Equilibrada, intuïtiva, i amb un gran control per poder deixar anar frens i superar descensos tècnics amb una seguretat increïble. S’ha dissenyat per donar-te un avantatge extra en els moments decisius, en aquells instants crítics en què penses “oh merda!”, aquestes dècimes de segon que marquen la diferència entre la glòria del podi o la retirada.

Superlleugera (per descomptat)

És una rígida per a cross-country. Ha de ser lleugera. I amb el quadre de 895 grams, la Scalpel HT és una de les bicis més lleugeres del món. Però això no ho és tot.

Exclusiva geometria Race

L’angle de la direcció s’ha llançat fins als 66,5º per aconseguir el control i l’estabilitat necessaris per clavar la línia d’avançament als descensos. El tub de selló s’ha avançat fins a uns verticals 74,5º per afrontar les pujades amb més potència. I el nostre concepte de disseny geomètric Proportional Response augmenta la longitud de beines en proporció a la talla del quadre, centrant el pes del rider entre rodes per aconseguir un maneig i una tracció inigualables.

No es tan rígida.

Las zonas de flexión diseñadas en las vainas trabajan junto a los tirantes bajos para absorber las vibraciones y suavizar los impactos, mejorando el control y reduciendo la fatiga, para que así puedas pilotar con más agresividad durante más tiempo.

Geometria

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *