Giant XTC SLR 29

CLARAMENT ORIENTADA AL RENDIMENT, AQUESTA BICICLETA OFEREIX EL MÀXIM PER A UN QUADRE D’ALUMINI. AQUEST MODEL XC SERÀ L’ELECCIÓ D’AQUELLS QUE BUSQUEN UNA BICICLETA DE MUNTANYA RÍGIDA I EFICIENT, RÀPIDA I ÀGIL ALS SENDERS.

Tots els models:

Amb el seu quadre d’ALUXX SLR, el nostre alumini més premium, aquesta àgil i lleugera 29er ofereix velocitat i rendiment a ciclistes i corredors exigents. Amb la forquilla de 100 mm, és una escaladora nata amb una acceleració eficient. El quadre desenvolupat per a rodes de 29 polzades ofereix l’equilibri ideal entre estabilitat i manejabilitat. Les rodes estàndard Boost proporcionen un ampli pas de roda i augmenten la rigidesa de la roda. El muntatge tubeless garanteix precisió i control de la direcció, alhora que redueix de forma eficaç el risc de punxades.

Un quadre SLR ALUXX ultralleuger

Un quadre SLR ALUXX ultralleuger

El quadre MTB d’alumini més lleuger fabricat mai per Giant serà el teu aliat a l’hora d’escalar i accelerar.

Rendiment excepcional

Amb una relació rigidesa-pes excepcional, aquesta nova XtC SLR 29 redefineix els estàndards de rendiment de les bicicletes de muntanya rígides d’alumini.

Confiança i control en 29

Les grans rodes de 29 polzades permeten volar sobre els terrenys més exigents, des de les pujades més caòtiques fins als descensos més accidentats. L´ampli pas de roda del darrere permet el muntatge de pneumàtics de fins a 2,4 d´amplada, una garantia de confort i tracció.

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *