Cannondale Scalpel

Tots els models:

Legítimament més ràpida. Fonamentalment més lleugera. Beneficis a l’instant – la nova mountain bike doble suspensió Scalpel és la millor manera d’afinar el teu rendiment. Amb una geometria progressiva i el nou punt de flexió FlexPivot, obtindràs una tracció incomparable, una increïble eficiència de pedaleig i un control sense igual a cada secció del circuit. Insultantment ràpida, increïblement divertida.

Ultralleugera, i a qui l’importa?

Amb un pes de 1.910 grams, complet amb amortidor i cargols, el quadre de la nova Scalpel és una de les dobles XC més lleugeres del món. I aquesta no és la seva qualitat més interessant.

Es tracta de la suspensió.

La nova Scalpel posseeix el millor i més avançat sistema de suspensió mai creat per a una mountain bike de XC. El disseny patentat FlexPivot proporciona més tracció i velocitat, amb un pes ridícul.

FlexPivot

Increïblement durador, increïblement flexible. Les làmines patentades de fibra de carboni creen lefecte duna articulació Horst Link, amb menys pes i més rigidesa que els rodaments de boles. Sense esmentar que és completament lliure de manteniment.

Geometria

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *