Cannondale Topstone Carbon

Topstone Carbon destil·la la nostra experiència fent bicicletes de competició ràpides, d’endurance còmodes i mountain bikes de suspensió doble ultralleugeres, en una única màquina excepcional. Està dissenyada per assolir la màxima diversió en llocs més enllà d’on arriben la majoria de les bicicletes de gravel, o per obtenir la màxima comoditat en els terrenys més habituals.

Tots els models:

Més capacitat per anar més lluny

Amb la Revolucionària i superlleugera suspensió Kingpin que et permet rodar fort a terra i més còmode en asfalt. Millor control. Millor tracció. Més comoditat. Sense sacrificar res.

Roda fàcilment per trams trencats

La geometria refinada i la posició del ciclista brinden una experiència estable, segura i còmoda sense perdre aquesta guspira d’explosivitat. Arriba més lluny, pedala durant més temps, endinsa’t en terrenys més difícils.

Espai per neumàtics grans

Ve equipada amb unes amplaes pneumàtics de 700x37c per a una gran subjecció i comoditat, però admeten amplades de fins a 40 mm amb gran pas de roda. Fins i tot pots muntar unes rodes de 650 amb pneumàtics de 48 mm si les prefereixes més amples i petites.

Lefty Oliver

Alguns models equipen la nova Lefty Oliver, la forquilla de suspensió definitiva per gravel. Amb 30mm de recorregut, una suau absorció i una precisa conducció gràcies al seu sòlid disseny, aquesta forquilla súper lleugera et permetrà rodar amb més agresivitat i comoditat com mai abans hauries immaginat

Geometria

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *